Informatii despre tigarile electronice de la eGo

eGo-ul este una dintre cele mai populare modele din industria e-tigara. Ele sunt accesibile ,au o durata de viata a bateriei mare , au un aspect atractiv și suporta atomizoare cu rezistenta scazuta.Multi fumatori apreciaza faptul că, deși tigarile de la eGo sunt destul de mici ,ele nu pot fii confundate cu tigarile normale.Joyetech este dezvoltatorul original a eGo-ului.

eGo E-Cigarette

Tigara eGo originala consta intr-o baterie lunga de 1000 mAh sau una scurta de      650 mAh un atomizor 510 si un con care se fixeaza pe atomizor pentru protectie si estetica.In ziua de azi , majoritatea tigarilor eGo o baterii de 650/1000 mAh ,chiar si cele care nu sunt facute de Joyetech.

eGo-C E-Cigarette

EGo-C este o evoluție a designului original eGo-T. “C”, în “ego-C” vine de la “schimbătoare”(changeable ).Aceasta se refera la noul atomizor modular care permite schimbarea rezistentei.Pentru acest tip de tigari se pot folosi ambele tipuri de atomizoare , care vor fi descrise in amanunt mai jos.

eGo-C Atomizoare: A-Type vs. B-Type


Joyetech produce două atomizoare diferite pentru eGo-T, folosind distinctiile  ”A-Type” și d”B-Type” pentru a diferenția cele două. Atomizorul “A-type” are forma conica, in timp ce “B-Type” are forma cilindrica si are capacitatea mai mare cu 2ml.Deoarece vaporii au mai mult spațiu pentru a se dezvolta într-un atomizor ego-C “B-Type”, unii oameni simt ca se produc un pic mai multi  vapori decat atomizoarele “A-Type”.

 

 Functia de siguranta a bateriei eGo

La scurt timp după introducerea tigarii eGo, Joyetech a dezvoltat o baterie nouă cu o funcție de siguranță; atunci când apăsați butonul de activare de cinci ori mai repede, bateria se oprește. Multe modele eGo au aceasta functie de siguranta.

Baterii eGo Passthrough 

Unele baterii eGo au porturi USB la capat, permițându-le să fie utilizate în timpul încărcării prin portul USB al computerului.Nu orice tigara de la eGo are aceasta caracteristica ,deoarece costul productiei ,bateriei,creste.

 

One thought on “Informatii despre tigarile electronice de la eGo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>